Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.
Polotovar ve formě jemných proužků těsta, balený v ochranné atmosféře (100 % CO₂). Zajišťuje delší trvanlivost, zachování kvality a je vhodný pro přípravu různých sladkých i...
Potahovací hmota fialová (fondant) je jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Hmota vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích,...
Cukrářská hmota - Marcipán, jejíž základem jsou loupané a jemně nastrouhané sladké mandle (23%) a cukr, vhodná pro potahování a zdobenícukrářských výrobků.
Cukrářská hmota - Marcipán, jejíž základem jsou loupané a jemně nastrouhané sladké mandle (23%) a cukr, vhodná pro potahování a zdobenícukrářských výrobků.
Sladká cukrářská směs pro přípravu litých hmot s obsahem čokolády a kakaa. Výrobky ze směsi mají lahodnou čokoládovou chuť a atraktivní tmavou barvu. Bábovky, řezy, dorty,...