Prémiové dánske máslo v plátech s obsahem tuku min. 82%, do cukrářské a pekařské výroby. Vysoká plasticita texturovaného másla zabezpečuje rovnoměrnou laminaci. Vhodné pro...
Margarín na pečení a vaření vhodný do všech druhů test a na přípravu krému. Vyrobeno z RSPO (MB) certifikovaného palmového tuku. 5 kg kartonové balení obsahuje 20...
Univerzální separační prostředek pro pekařskou výrobu v praktickém spreji. Odlučovač vyrobený na bázi rostlinných olejů, vosků a lecitinu je ideálním řešením pro chleba, pečivo...
Rostlinný margarín vhodný na všechny druhy pečení s obsahem tuku 80 %. Obsahuje palmový olej v certifikaci RSPO-MB. 5 kg kartonové balení obsahuje 20 kostek Stelly Originál...
Semena slunečnice v ekonomickém balení určená k posypu i do těst. Loupaná a čištěná olejnatá semena slunečnice šedobílé barvy, kapkovitého tvaru. Jsou určena k přímě spotřebě,...
Naše Mascarpone je špičkový italský krémový sýr s 42% tuku pro univerzální použití. Ideální pro sladké dezerty, krémové náplně a omáčky. Bez konzervačních látek, perfektní pro...
Moučkový cukr určený k posypu horkých výrobků. Dekorativní moučkový cukr s lehkým vanilkovým aroma. Tento speciální, velmi jemný, nevlhnoucí cukr se hodí k posypu horkých...
Termostabilní cukr ve formě různě velkých bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr určený k dekoraci jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta...
Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým...
Semena kmínu setého v ekonomickém balení. Sušená semena kmínu setého s charakteristickou chutí a vůní. Své místo si našel napříč celým potravinářským průmyslem. V pekařské...
Ovesné vločky pro pekařskou i cukrářskou výrobu. Celé ovesné vločky získané drcením a mačkáním ovesných zrn jsou zdrojem nerozpustné vlákniny. V potravinářství mají široké...
Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá...
Jemný prášek charakteristické vůně a světle hnědé barvy. Skořice se využívá v potravinářství k ochucení sladkých, ale i slaných pokrmů a různých nápojů. Dodává charakteristickou...
Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý...
Máslo mlékárenské chlazené – výrobek obsahující výhradně mléčný tuk, vyrobený tepelným a mechanickým zpracováním sladkésmetany. Určeno k přímé spotřebě nebo k dalšímu zpracování...
Semena máku v ekonomickém 25kg balení. Olejnatá semena máku modrého, původem z České republiky. Jako prastará plodina v sobě spojuje bohatou historii a tradici a moderní...
Loupané, blanšírované, nepražené půlky jader podzemnice olejné. Arašídy, bohaté na živiny, jsou určené pro potravinářský průmysl. Hodí se na výrobu krémů, pomazánek, ale i do...
Jemně strouhaný, sušený kokos obsahující 62 % tuku. Je vhodný k přímé spotřebě, na zdobení či další zpracování v potravinářském průmyslu. Pro své jemné mletí a vyšší obsah tuku...
Celá jádra podzemnice olejné, neblanšírovaná, nepražená, v tmavé slupce. Stejnorodá jádra mají na povrchu tmavě červenou slupku, na lomu jsou světle hnědá. Arašídy bohaté na...
Počet balení v kartonu - 15 ks. Jemný cukr s vanilkovým aroma. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým,...
Tvaroh, nezrající sýr vyráběný kyselým srážením pomocí mlékařských kultur, je ideální pro další průmyslové zpracování v potravinářském průmyslu, například pro pekárny a...
Kořeněná směs se semínky ideální k posypu pekařských výrobků. Vícezrnná směs obsahující lněné a sezamové semínko a slunečnicová semena. Pikantní chuť a vůni dodává drcený česnek...
Sušená syrovátková směs s obsahem tuku 15 % pro pekařskou výrobu. Sypká syrovátka s obsahem 15 % tuku má lehce nažloutlou, krémovou barvu. Je neocenitelnou surovinou při výrobě...
Ovocná pasta k dochucení cukrářských a pekařských výrobků. Přípravek sloužící k aromatizaci a ochucení jemného pečiva, náplní a dalších výrobků. Jde o pastu rosolovité...
Sušená syrovátková směs pro využití v pekařství s obsahem tuku 11 %. Sušená syrovátková směs bílé až krémové barvy obsahuje 11 % tuku. Je často využívána v pekařské a cukrářské...
Sypká směs mléka a syrovátky s obsahem tuku 15 %. Sušená směs mléčných produktů obsahující plnotučné mléko a syrovátku, s přídavkem dextrózy. Sypký prášek bílé až krémové barvy...
Rafinovaný řepkový olej s nízkým obsahem kyseliny erukové. Rostlinný jednodruhový olej neutrální chuti a vůně má jasně žlutou barvu. Je to rafinovaný řepkový olej s nízkým...
Alternativa čerstvého mléka ve formě sypkého prášku s obsahem tuku 30 %. Směs sušených mléčných výrobků a tuku velmi usnadní přidání mléčných složek do pekařských a cukrářských...
Rafinovaný řepkový olej s nízkým obsahem kyseliny erukové, neutrální chuti a vůně s možností slabé příchuti a vůně po výchozísurovině, pro přímé použití I pro tepelnou úpravu...
Půlkilové kostky čerstvého pekařského droždí balené po 2,5 kg. Čerstvé pekařské droždí pro využití v potravinářské výrobě. Výhodou je praktické balení. Půlkilové kostky jsou...
Loupaná jádra podzemnice olejné upražená horkým vzduchem, nasekaná na drobné kostičky. Tato surovina bohatá na živiny je určená pro různá odvětví potravinářského průmyslu. Velmi...
Sladká cukrářská směs pro přípravu litých hmot s čokoládovou příchutí. Tato vyvážená, 100% směs je vhodná na výrobu tradičních moučníků, dortů a cukrářských řezů z litých hmot....
Semena kmínu setého v ekonomickém balení. Sušená semena kmínu setého s charakteristickou chutí a vůní. Své místo si našel napříč celým potravinářským průmyslem. V pekařské...
Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a...
Tuk speciálně vyrobený k dlouhodobému smažení a fritování. Tekutý rafinovaný olej s velmi vysokou tepelnou stabilitou. Je vhodný k opakovanému použití. Usmaženým výrobkům...
Semena lnu určená k přímé spotřebě nebo dalšímu zpracování v potravinářství. Olejnatá semena lnu, jednotné velikosti, kapkovitého tvaru mají krásnou lesklou hnědou barvu. Jsou...
Moučkový cukr obsahující látky zabraňující tvorbě hrudek. Jemný moučkový cukr s obsahem protispékavých, protihrudkujících látek. Má široké využití v pekařském i cukrářském...
Jemná náplň obsahující pastu z lískových ořechů s čokoládovou příchutí. Polotuhá, roztíratelná náplň obsahující 2,6 % pasty z lískových ořechů. Chutná a voní po kakau a...
Jemná náplň s příchutí vaječného likéru, ideální jako náplň do koblih nebo základ krémů. Hotová náplň s příchutí vaječného likéru krémově žluté barvy je určená pro použití v...
Sušené plátky česneku určené pro potravinářský průmysl. Sušený česnek si zachovává pikantní chuť a vůni čerstvého česneku. Použití je velmi jednoduché, bez zdlouhavého loupání a...
Tuk speciálně určený k výrobě, či ředění čokoládových a tukových polev. Je vyroben z palmového a shea tuku, má světlou, krémovou barvu. Výhodou je neutrální chuť i vůně, která...
Máslo mlékárenské chlazené – výrobek obsahující výhradně mléčný tuk, vyrobený tepelným a mechanickým zpracováním sladkésmetany. Určeno k přímé spotřebě nebo k dalšímu zpracování...
Glukózo-fruktózový sirup jako alternativa včelího medu. Hustý glukózo-fruktózový sirup s aromatem je ekonomickou náhražkou včelího medu. Jedná se o sladkou tekutinu vyrobenou ze...
Vynikající sypká směs na bázi vaječných bílků na přípravu sněhových hmot bez vaření cukrového rozvaru. Příprava bílkového krému ze Sněhovky je velmi snadná. Smícháte tři...
Speciálně upravený, termostabilní cukr ve formě bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr má tvar sněhově bílých perliček s granulací 1-3 mm. Díky...
Univerzální olej vhodný především k promazávání dělících strojů v místě přímého kontaktu s potravinami. Tento separační olej je ideálním ochranným prostředkem pro nové stroje a...
Velmi tenké plátky blanšírovaných mandlí ideální k dekorování dortů, rolád a řezů. Mandlové plátky vyrobené krájením loupaných sladkých mandlí na šířku 0,5 mm. Svou barvou...
Pasterizovaný, sušený vaječný bílek vhodný pro potravinářský průmysl. Sypký prášek bílé až krémové barvy s typickou chutí a vůní je získán sprejovým sušením pasterizovaných...
Kvalitní koncentrát pro výrobky, které lze jen obtížně vyklepnout z formy. Je speciálně vyvinut především pro ruční výrobu. Díky svému složení má nejvyšší účinnost vyklopení z...
Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.