Poleva bílá Premium Xocofine, 10 kg
Kód: COK900120Související produkty

Pudinkový prášek určený na vaření, k výrobě žloutkových či máslových krémů. Pudinkový krém v prášku určený na vaření s jemným vanilkovým aroma a světle žlutou barvou. Je ideální...

Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní...

Naše Mascarpone je špičkový italský krémový sýr s 42% tuku pro univerzální použití. Ideální pro sladké dezerty, krémové náplně a omáčky. Bez konzervačních látek, perfektní pro...

Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré...

Ovocná náplň ze směsi ovoce ideální k plnění čajového pečiva. Obsahuje vyvážený poměr jablečné, rybízové a malinové dřeně pro vytvoření tradiční náplně do lineckého pečiva. Svou...

S čokoládovými dekoracemi si umíte dozdobit ať už dort, cupcake nebo i koláč. Pocházejí přímo z firmy Dobla, která je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorací. Čokoládky jsou...

Univerzální pistáciová past, středně pražení. Hnědá barva. Bez barviva. Obsah pistácií: 100%. Balení: 1kg plechovka. Dopřejte si luxusní požitek z autentické italské kvality v...

Nutella® pro cukráře v praktickém cukrářském drezírovacím sáčku 1kg. Balení má spoustu výhod, které každý cukrář ocení: jednoduché otevírání a plnění, minimum odpadu, rychlá a...

Jemná mandlová mouka z blanšírovaných mandlí. Vhodná pro potravinářský průmysl – ideální na makronky, dorty, dezerty i speciální výživu. 100% mandle, bez lepku.
Detailní popis produktu
Bílá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Obsahuje minimálně 16,7 % mléčné sušiny. Díky své jemné konzistenci a lahodné chuti se perfektně hodí pro zdobení dortů, zákusků a dalších sladkých dobrot. Snadno se rozpouští a dodává dezertům atraktivní vzhled a hedvábnou chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.