Glazura diamond chocolate, 5 kg

Kód: SPE900173
Značka: Bakbel
800 Kč 896 Kč včetně DPH 160 Kč / 1 kg
Skladem CZ
Můžeme doručit do:
11.6.2025

Hotová glazura s hlubokou elegantní černou barvou a dokonalou strukturou a chuti pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků. Je vyrobena z 9,3 % kakaového prášku v kombinaci s 10,3 % pravé belgické čokolády „couverture chocolate“. Vysoká viskozita výrobku umožňuje snadné nanášení tenké vrstvy s dokonale lesklým výsledkem. Čokoládová poleva dokonale ztuhne a nestéká. Termostabilní při pečení a při zamrazování a finálním rozmrazování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Specifikace

Čokoládová glazura patří do naší řady horkých glazur. Je vyrobena podle tradiční receptury z nejkvalitnější pravé belgické tmavé čokolády (10 %) a kakaového prášku (9 %).

Díky specifické viskozitě lze snadno vytvořit tenkou vrstvu s perfektním lesklým čokoládovým povrchem. Glazura je připravena k použití po zahřátí na teplotu 40–50 °C (104–122 °F) bez přidání vody.

Umožňuje dokonalé pokrytí všech tvarů cukrářských výrobků – od dortů po ovoce máčené v čokoládě.

✅ Výhody:

  • Dokonalý lesk

  • Vyvážená chuť

  • Nestéká z výrobku

  • Snadné pokrytí všech tvarů

  • Dobrá stabilita po aplikaci (několik dní při chlazení)

  • Čistý řez bez popraskání

  • Přímé zahřátí v mikrovlnce nebo na pánvi (není nutné přidávat vodu)

  • Stabilní při zmrazení (zůstává lesklá i při -21 °C)

  • Rychle tuhne v lednici

  • Lze opakovaně ohřívat a použít znovu

👩‍🍳 Návod k použití:

  1. Zahřejte glazuru na teplotu 40–50 °C.

  2. Odvzdušněte glazuru vložením mixéru ke dnu nádoby, čímž odstraníte vzduchové bubliny.

  3. Nalijte glazuru na cukrářský výrobek nebo ovoce namočte.

  4. Nechte zatuhnout v chladničce a skladujte v chladu.

📦 Skladování:

  • Uchovávejte v chladu po aplikaci.

  • Po otevření skladujte v lednici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola