Mandlová mouka z loupaných, blanšírovaných mandlí je ideální pro přípravu nejrůznějších pekařských a cukrářských výrobků. Díky jemné konzistenci a přirozené chuti je zvláště...
Jemná mandlová mouka z blanšírovaných mandlí. Vhodná pro potravinářský průmysl – ideální na makronky, dorty, dezerty i speciální výživu. 100% mandle, bez lepku.
Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá...
Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý...
Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.