Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.
Přípravek zajišťující jemnou střídku a zároveň velký a stabilní objem pekařských výrobků. Zlepšující pekařský přípravek, s obsahem ječné sladové mouky a sušené syrovátky....
Pasírovaná náplň jemné konzistence pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Ovocnou směs s příchutí jahod díky termostabilitě využijete nejen k dochucení čajového pečiva, ale i při...
Termostabilní náplň s obsahem švestek. Tradiční příchuť, která je zákazníky velmi oblíbena a vyhledávána. Má tmavě hnědou až černou barvu a voní po obsaženém ovoci. Jde o...
Ovocná směs sytě červené barvy ideální jako náplň. Ovocná, pasírovaná směs v sobě obsahuje jablka, borůvky a maliny. Má výraznou, tmavě červenou barvu. Je slazená fruktózou a...
Mléčný, pudinkový krém určený k výrobě studenou cestou. Pudinkový krém ve formě sypké směsi bílé až světle krémové barvy. Velmi jednoduše s ním vyrobíte jemný a chutný krém....
Kostky kandované pomerančové kůry. Proslazené kostky pomerančové kůry o velikosti 4 x 4 mm, světle oranžové barvy. Jako součást korpusů dodá biskupským chlebíčkům, štólám,...
Jemná náplň s příchutí vaječného likéru, ideální jako náplň do koblih nebo základ krémů. Hotová náplň s příchutí vaječného likéru krémově žluté barvy je určená pro použití v...
Termostabilní, sypká směs obsahující 52 % kokosu. Sladká směs na výrobu kokosové náplně je vhodná pro pekařskou i cukrářskou výrobu. Obsahuje 52 % kokosu. Její výhodou je snadná...
Emulgátor používaný v pekařské a cukrářské výrobě. Emulgátor E471 je destilovaný monoglycerid s přidanými antioxidanty ve formě perliček nažloutlé nebo našedlé barvy. Používá se...
Náplň s obsahem 40 % jahod do pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní ovocná směs obsahující viditelné kousky jahod. Dodá chuť léta koláčům, závinům, buchtám a výrobkům...
Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré...
Emulgátor používaný v pekařství a cukrářství při výrobě chleba, různých druhů margarínů, těstovin, výrobků z brambor, karamele akaramelového dražé, šlehacích gelů. Bez palmového...
Marcipánová náplň s obsahem mandlí 36%, termostabilní. Vhodná pro cukrářskou i pekařskou výrobu. Vhodná do štol, koláčů, croissantů a plundrových výrobků, či buchet. Skvěle se...
Sypká směs pro přípravu dezertního krému s vanilkovou příchutí za studena. Určeno pro plnění a dekoraci pekařských a cukrářskýchvýrobků, stabilní při pečení. RSPO MB....
Termostabilní ovocná náplň s obsahem broskví 60% vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Stabilní při pečení, mrazení a rozmrazování.
Tradiční sladko-kyslá chuť černého rybíze. S kousky rybízu a výzarnou tmavou. Termostabilní. Ovocná náplň k dalšímu zpracování do pekařských a cukrářských výrobků.