Termostabilní, sypká směs obsahující 52 % kokosu. Sladká směs na výrobu kokosové náplně je vhodná pro pekařskou i cukrářskou výrobu. Obsahuje 52 % kokosu. Její výhodou je snadná...
Sypká směs pro přípravu dezertního krému s vanilkovou příchutí za studena. Určeno pro plnění a dekoraci pekařských a cukrářskýchvýrobků, stabilní při pečení.
Emulgátor používaný v pekařské a cukrářské výrobě. Emulgátor E471 je destilovaný monoglycerid s přidanými antioxidanty ve formě perliček nažloutlé nebo našedlé barvy. Používá se...
Náplň s obsahem 40 % jahod do pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní ovocná směs obsahující viditelné kousky jahod. Dodá chuť léta koláčům, závinům, buchtám a výrobkům...
Emulgátor používaný v pekařství a cukrářství při výrobě chleba, různých druhů margarínů, těstovin, výrobků z brambor, karamele akaramelového dražé, šlehacích gelů. Bez palmového...
Marcipánová náplň s obsahem mandlí 36%, termostabilní. Vhodná pro cukrářskou i pekařskou výrobu. Vhodná do štol, koláčů, croissantů a plundrových výrobků, či buchet. Skvěle se...
Termostabilní ovocná náplň s obsahem broskví 60% vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Stabilní při pečení, mrazení a rozmrazování.
Tradiční sladko-kyslá chuť černého rybíze. S kousky rybízu a výzarnou tmavou. Termostabilní. Ovocná náplň k dalšímu zpracování do pekařských a cukrářských výrobků.
Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.