Emulgátor používaný v pekařství a cukrářství při výrobě chleba, různých druhů margarínů, těstovin, výrobků z brambor, karamele akaramelového dražé, šlehacích gelů. Bez palmového...
Termostabilní ovocná náplň s obsahem broskví 60% vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Stabilní při pečení, mrazení a rozmrazování.
Tradiční sladko-kyslá chuť černého rybíze. S kousky rybízu a výzarnou tmavou. Termostabilní. Ovocná náplň k dalšímu zpracování do pekařských a cukrářských výrobků.
Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.