Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.
Rostlinná, jemně slazená šlehačka ideální pro cukrářskou výrobu. Rostlinný krém s vysokým, stabilním a pevným nášlehem. Velmi jednoduše připravíte základ pro náplně, krémy, pěny...
Smetana ke šlehání s vysokým obsahem tuku vhodná k přípravě šlehačkových náplní v cukrářské výrobě. Trvanlivá smetana s tučností 35 % se díky obsahu tuku výborně hodí ke šlehání...
Slazená směs na šlehání a zdobení s rostlinným tukem. Rostlinný krém obsahující nejméně 25 % tuku v sušině je vhodnou alternativou šlehačkových náplní. Jeho sladkou chuť a vůni...
Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní...
Máslo mlékárenské chlazené – výrobek obsahující výhradně mléčný tuk, vyrobený tepelným a mechanickým zpracováním sladkésmetany. Určeno k přímé spotřebě nebo k dalšímu zpracování...
Fondánová hmota s univerzálním využitím v pekařské a cukrářské výrobě. Fondánová hmota obsahující pouze cukr, glukózový sirup v poměru 100:20 a vodu. Po zahřátí je prakticky...
Půlkilové kostky čerstvého pekařského droždí balené po 2,5 kg. Čerstvé pekařské droždí pro využití v potravinářské výrobě. Výhodou je praktické balení. Půlkilové kostky jsou...
Tmavé holandské kakao s 12% obsahem kakaového másla. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k finálnímu zdobení...
Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké potěšení pro každou příležitost! Uloženo v krabici.Tartaletka kulatá světlá o průměru 44...
Kulaté slané tartaletky o průměru 44 mm, balení 250 ks. Perfektní základ pro předkrmy, tapas a moderní slané dezerty. Nabízejí křupavou konzistenci, jednotný tvar a rychlou...
Jemná náplň s příchutí vaječného likéru, ideální jako náplň do koblih nebo základ krémů. Hotová náplň s příchutí vaječného likéru krémově žluté barvy je určená pro použití v...
Rostlinný margarín vhodný na všechny druhy pečení s obsahem tuku 80 %. Obsahuje palmový olej v certifikaci RSPO-MB. 5 kg kartonové balení obsahuje 20 kostek Stelly Originál...
Pudinkový prášek určený na vaření, k výrobě žloutkových či máslových krémů. Pudinkový krém v prášku určený na vaření s jemným vanilkovým aroma a světle žlutou barvou. Je ideální...
Počet balení v kartonu - 20 ks. Sypká směs určená k výrobě trvanlivých výrobků nebo jako posyp v pekařství a cukrářství. Sladká směs plnící funkci karamelu se využívá v...
Termostabilní cukr ve formě různě velkých bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr určený k dekoraci jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta...
Tartaletka kulatá kakaová o průměru 74 mm (výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů.Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Kulaté světlé tartaletky o průměru 43 mm, balení 250 ks. Ideální základ pro dezerty, dortíky a moderní cukrářské kreace. Přinášejí křupavou konzistenci, jednotný tvar a úsporu...
Jemná náplň obsahující pastu z lískových ořechů s čokoládovou příchutí. Polotuhá, roztíratelná náplň obsahující 2,6 % pasty z lískových ořechů. Chutná a voní po kakau a...
Čtvrtky vlašských jader určené k přímé spotřebě nebo dalšímu využití v potravinářství. Loupaná vlašská jádra s charakteristickou, výraznou chutí a oříškovou vůní. Lze je použít...
Tuková poleva vysoké kvality ve formě smetanově bílých pecek. Poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na...
Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým...
Krémový margarín vhodný k přípravě těst a krémů, bez obsahu palmového tuku. Snadno roztíratelný 80% margarín krémové konzistence. Velmi dobře se hodí do všech druhů těst, se...
Tartaletka kulatá světlá o průměru 74 mm (výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů.Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá...
Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a...
Tartaletka loďka světlá (délka 67 mm, výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů. Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké...
Čokoláda ve formě drobných pecek s obsahem kakaové sušiny 54 %. Výrobkům dodá bohatou a plnohodnotnou chuť a vůni po čokoládě. Má atraktivní tmavě čokoládovou barvu. Kakaové...
Restovaná cibule, vyrobená z oloupané a na proužky nakrájené cibuli, obalené v pšeničné mouce a smažené na rostlinném oleji(palmovém). Vhodné pro potravinářský průmysl a...
Tartaletka loďka kakaová (délka 67 mm, výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů. Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Krémové makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné a křupavé skořápky z mandlové mouky – ideální polotovar k plnění krémy, ganache nebo ovocnými náplněmi. Perfektní pro...
Jemně strouhaný, sušený kokos obsahující 62 % tuku. Je vhodný k přímé spotřebě, na zdobení či další zpracování v potravinářském průmyslu. Pro své jemné mletí a vyšší obsah tuku...
Sypká směs obsahující 40 % máku na výrobu makových náplní studenou cestou. Díky svému komplexnímu složení je směs připravena k použití téměř okamžitě. Stačí ji vymíchat s vodou....
Tmavé holandské kakao obsahující 12 % kakaového másla v ekonomickém balení. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k...
Celá jádra lískových oříšků určená pro potravinářský průmysl. Suchá jádra lískových ořechů se světle až tmavě hnědou slupkou na povrchu se hodí k přímé konzumaci nebo k dalšímu...
Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré...
Fondán je pastovitá cukrovinka obsahující jemně krystalizovanou sacharózu a glukózový sirup. Vhodný pro cukrářské polevy, náplně akrémy. Produkt je stabilní vůči mrazu.
Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké potěšení pro každou příležitost! Uloženo v krabici.Tartaletka kulatá kakaová o průměru 44...
Kakaové tartaletky o průměru 43 mm, balení 250 ks. Výborný základ pro dezerty s čokoládou, ovocem či krémem. Přinášejí intenzivní kakaovou chuť, křupavou konzistenci a jednotný...
Růžové makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné mandlové skořápky v atraktivní barvě – ideální k plnění krémy, ganache nebo ovocnými náplněmi. Perfektní pro cukráře,...
Žluté makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné mandlové skořápky v zářivé barvě – ideální k plnění krémy, ganache či ovocnými náplněmi. Perfektní pro cukráře, catering a...
Zelené makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné mandlové skořápky v atraktivní barvě – ideální k plnění krémy, ganache nebo ovocnými náplněmi. Perfektní pro cukráře,...
Cukrářské aroma bez antioxidantů a barviv. Rumové aroma do cukrářských a pekařských výrobků výborně doplní chuť tradičních dezertů svou nezaměnitelnou, poctivou chutí a vůní....
Tradiční ozdoba klasických dortů a cukrářských řezů ve formě červených gelových oválků. Alginátové ovoce je tradiční náhražkou skutečného ovoce. Má tvar lesklých, výrazně...
Jemný prášek charakteristické vůně a světle hnědé barvy. Skořice se využívá v potravinářství k ochucení sladkých, ale i slaných pokrmů a různých nápojů. Dodává charakteristickou...
Oboustranně silikonovaný pečicí papír. Pečicí papír pro opakované použití je svými vlastnostmi a tepelnou stabilitou vhodným pomocníkem pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Je...
Kakaové tartaletky o průměru 65 mm, balení 90 ks. Ideální základ pro elegantní dezerty s ovocem, krémy či čokoládou. Přinášejí intenzivní kakaovou chuť, křupavou konzistenci a...
Azurově modré makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné mandlové skořápky s atraktivní barvou – ideální k plnění krémy, ganache či ovocnými náplněmi. Perfektní pro cukráře,...
Plnotučné sušené mléko 26 % tuku – pro profesionální použití. Vysoký obsah mléčného tuku, plná chuť, vynikající rozpustnost. Ideální pro cukrářské a zmrzlinářské aplikace.
Jádra sladkých mandlí, loupaná, blanšírovaná a hoblovaná, jsou ideální volbou pro potravinářský průmysl i běžné kulinářské využití. Díky preciznímu zpracování si zachovávají...
Mandlová mouka z loupaných, blanšírovaných mandlí je ideální pro přípravu nejrůznějších pekařských a cukrářských výrobků. Díky jemné konzistenci a přirozené chuti je zvláště...
Ovesné vločky pro pekařskou i cukrářskou výrobu. Celé ovesné vločky získané drcením a mačkáním ovesných zrn jsou zdrojem nerozpustné vlákniny. V potravinářství mají široké...
Semena máku v ekonomickém 25kg balení. Olejnatá semena máku modrého, původem z České republiky. Jako prastará plodina v sobě spojuje bohatou historii a tradici a moderní...
Loupané, blanšírované, nepražené půlky jader podzemnice olejné. Arašídy, bohaté na živiny, jsou určené pro potravinářský průmysl. Hodí se na výrobu krémů, pomazánek, ale i do...
Celá jádra podzemnice olejné, neblanšírovaná, nepražená, v tmavé slupce. Stejnorodá jádra mají na povrchu tmavě červenou slupku, na lomu jsou světle hnědá. Arašídy bohaté na...
Sušená syrovátková směs s obsahem tuku 15 % pro pekařskou výrobu. Sypká syrovátka s obsahem 15 % tuku má lehce nažloutlou, krémovou barvu. Je neocenitelnou surovinou při výrobě...
Tuková poleva, s minimálním obsahem kakaa 12 %, dodávána ve formě drobných pecek. Má příjemnou tmavou barvou, s vůní a chutí po obsaženém kakau. Je vhodná k dekorování a máčení...