Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete prostřednictvím odkazu níže. Bližší informace jsou k dispozici zde.
Rostlinná, jemně slazená šlehačka ideální pro cukrářskou výrobu. Rostlinný krém s vysokým, stabilním a pevným nášlehem. Velmi jednoduše připravíte základ pro náplně, krémy, pěny...
Slazená směs na šlehání a zdobení s rostlinným tukem. Rostlinný krém obsahující nejméně 25 % tuku v sušině je vhodnou alternativou šlehačkových náplní. Jeho sladkou chuť a vůni...
Smetana ke šlehání s vysokým obsahem tuku vhodná k přípravě šlehačkových náplní v cukrářské výrobě. Trvanlivá smetana s tučností 35 % se díky obsahu tuku výborně hodí ke šlehání...
Máslo mlékárenské chlazené – výrobek obsahující výhradně mléčný tuk, vyrobený tepelným a mechanickým zpracováním sladkésmetany. Určeno k přímé spotřebě nebo k dalšímu zpracování...
Počet balení v kartonu - 20 ks. Sypká směs určená k výrobě trvanlivých výrobků nebo jako posyp v pekařství a cukrářství. Sladká směs plnící funkci karamelu se využívá v...
Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní...
Fondánová hmota s univerzálním využitím v pekařské a cukrářské výrobě. Fondánová hmota obsahující pouze cukr, glukózový sirup v poměru 100:20 a vodu. Po zahřátí je prakticky...
Čtvrtky vlašských jader určené k přímé spotřebě nebo dalšímu využití v potravinářství. Loupaná vlašská jádra s charakteristickou, výraznou chutí a oříškovou vůní. Lze je použít...
Tmavé holandské kakao s 12% obsahem kakaového másla. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k finálnímu zdobení...
Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké potěšení pro každou příležitost! Uloženo v krabici.Tartaletka kulatá světlá o průměru 44...
Půlkilové kostky čerstvého pekařského droždí balené po 2,5 kg. Čerstvé pekařské droždí pro využití v potravinářské výrobě. Výhodou je praktické balení. Půlkilové kostky jsou...
Kulaté slané tartaletky o průměru 44 mm, balení 250 ks. Perfektní základ pro předkrmy, tapas a moderní slané dezerty. Nabízejí křupavou konzistenci, jednotný tvar a rychlou...
Tartaletka kulatá světlá o průměru 74 mm (výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů.Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a...
Pudinkový prášek určený na vaření, k výrobě žloutkových či máslových krémů. Pudinkový krém v prášku určený na vaření s jemným vanilkovým aroma a světle žlutou barvou. Je ideální...
Krémový margarín vhodný k přípravě těst a krémů, bez obsahu palmového tuku. Snadno roztíratelný 80% margarín krémové konzistence. Velmi dobře se hodí do všech druhů těst, se...
Tartaletka loďka světlá (délka 67 mm, výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů. Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké...
Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální sladké potěšení pro každou příležitost! Uloženo v krabici.Tartaletka kulatá kakaová o průměru 44...
Jemný prášek charakteristické vůně a světle hnědé barvy. Skořice se využívá v potravinářství k ochucení sladkých, ale i slaných pokrmů a různých nápojů. Dodává charakteristickou...
Tuková poleva, s minimálním obsahem kakaa 12 %, dodávána ve formě drobných pecek. Má příjemnou tmavou barvou, s vůní a chutí po obsaženém kakau. Je vhodná k dekorování a máčení...
Tuková poleva vysoké kvality ve formě smetanově bílých pecek. Poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na...
Plnotučné sušené mléko 26 % tuku – pro profesionální použití. Vysoký obsah mléčného tuku, plná chuť, vynikající rozpustnost. Ideální pro cukrářské a zmrzlinářské aplikace.
Semena slunečnice v ekonomickém balení určená k posypu i do těst. Loupaná a čištěná olejnatá semena slunečnice šedobílé barvy, kapkovitého tvaru. Jsou určena k přímě spotřebě,...
Tartaletka kulatá kakaová o průměru 74 mm (výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů.Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Jádra sladkých mandlí, loupaná, blanšírovaná a hoblovaná, jsou ideální volbou pro potravinářský průmysl i běžné kulinářské využití. Díky preciznímu zpracování si zachovávají...
Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým...
Rostlinný margarín vhodný na všechny druhy pečení s obsahem tuku 80 %. Obsahuje palmový olej v certifikaci RSPO-MB. 5 kg kartonové balení obsahuje 20 kostek Stelly Originál...
Kulaté světlé tartaletky o průměru 43 mm, balení 250 ks. Ideální základ pro dezerty, dortíky a moderní cukrářské kreace. Přinášejí křupavou konzistenci, jednotný tvar a úsporu...
Cukrářské aroma bez antioxidantů a barviv. Rumové aroma do cukrářských a pekařských výrobků výborně doplní chuť tradičních dezertů svou nezaměnitelnou, poctivou chutí a vůní....
Tradiční ozdoba klasických dortů a cukrářských řezů ve formě červených gelových oválků. Alginátové ovoce je tradiční náhražkou skutečného ovoce. Má tvar lesklých, výrazně...
Tmavé holandské kakao obsahující 12 % kakaového másla v ekonomickém balení. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k...
Jemná náplň obsahující pastu z lískových ořechů s čokoládovou příchutí. Polotuhá, roztíratelná náplň obsahující 2,6 % pasty z lískových ořechů. Chutná a voní po kakau a...
Jemná náplň s příchutí vaječného likéru, ideální jako náplň do koblih nebo základ krémů. Hotová náplň s příchutí vaječného likéru krémově žluté barvy je určená pro použití v...
Tartaletka loďka kakaová (délka 67 mm, výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů. Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Sušené odstředěné mléko s 1,5 % tuku – 25 kg. Kvalitní mléčný prášek pro cukrářskou, pekařskou i zmrzlinářskou výrobu. Vysoký obsah bílkovin, čistá mléčná chuť, snadná...
Jemně strouhaný, sušený kokos obsahující 62 % tuku. Je vhodný k přímé spotřebě, na zdobení či další zpracování v potravinářském průmyslu. Pro své jemné mletí a vyšší obsah tuku...
Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré...
Semena máku v ekonomickém 25kg balení. Olejnatá semena máku modrého, původem z České republiky. Jako prastará plodina v sobě spojuje bohatou historii a tradici a moderní...
Celá jádra podzemnice olejné, neblanšírovaná, nepražená, v tmavé slupce. Stejnorodá jádra mají na povrchu tmavě červenou slupku, na lomu jsou světle hnědá. Arašídy bohaté na...
Čokoláda ve formě drobných pecek s obsahem kakaové sušiny 54 %. Výrobkům dodá bohatou a plnohodnotnou chuť a vůni po čokoládě. Má atraktivní tmavě čokoládovou barvu. Kakaové...
Fondán je pastovitá cukrovinka obsahující jemně krystalizovanou sacharózu a glukózový sirup. Vhodný pro cukrářské polevy, náplně akrémy. Produkt je stabilní vůči mrazu.
Tartaletka čtvercová kakaová 45x45 mm (výška 20 mm). Určeno pro výrobu cukrářských dezertů. Jemné, lehounké tartaletky nejvyšší kvality, čekají jen až je naplníte. Ideální...
Krémové makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné a křupavé skořápky z mandlové mouky – ideální polotovar k plnění krémy, ganache nebo ovocnými náplněmi. Perfektní pro...
Zelené makronky o průměru 35 mm, balení 250 g. Jemné mandlové skořápky v atraktivní barvě – ideální k plnění krémy, ganache nebo ovocnými náplněmi. Perfektní pro cukráře,...
Mandlová mouka z loupaných, blanšírovaných mandlí je ideální pro přípravu nejrůznějších pekařských a cukrářských výrobků. Díky jemné konzistenci a přirozené chuti je zvláště...
Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý...
Tradiční přísada na kypření těst. Sypký prášek, který dodává objem a zároveň příjemně odlehčí strukturu muffinů, cupcaků, piškotů, koláčů a dalších výrobků z třeného těsta. Při...
Ovocná pasta k dochucení cukrářských a pekařských výrobků. Přípravek sloužící k aromatizaci a ochucení jemného pečiva, náplní a dalších výrobků. Jde o pastu rosolovité...
Loupaná jádra podzemnice olejné upražená horkým vzduchem, nasekaná na drobné kostičky. Tato surovina bohatá na živiny je určená pro různá odvětví potravinářského průmyslu. Velmi...
Kostky kandované pomerančové kůry. Proslazené kostky pomerančové kůry o velikosti 4 x 4 mm, světle oranžové barvy. Jako součást korpusů dodá biskupským chlebíčkům, štólám,...
Sypká směs obsahující 40 % máku na výrobu makových náplní studenou cestou. Díky svému komplexnímu složení je směs připravena k použití téměř okamžitě. Stačí ji vymíchat s vodou....
Moučkový cukr obsahující látky zabraňující tvorbě hrudek. Jemný moučkový cukr s obsahem protispékavých, protihrudkujících látek. Má široké využití v pekařském i cukrářském...
Krupicový cukr určený k využití v potravinářském průmyslu. Základní surovina pro cukrářskou a pekařskou výrobu určená především k běžnému pečení. Čistá sacharóza ve formě sypké...
Restovaná cibule, vyrobená z oloupané a na proužky nakrájené cibuli, obalené v pšeničné mouce a smažené na rostlinném oleji(palmovém). Vhodné pro potravinářský průmysl a...